Seuraa NHL:n suosikkijoukkuettasi

Suomalaiset ovat kiekkokansaa. Kotimaisen Liigan lisäksi seurataan paitsi maajoukkueen otteita arvokisoissa myös ulkomaisia sarjoja. Jotta ulkomaisten sarjojen, kuten NHL:n, katselusta saisi kaiken irti, tulee löytää suosikki, jota seurata.

Jotkut valitsevat suosikkijoukkueensa pelipaitojen värin tai logon perusteella. Toiset saattavat seurata jotakin tiettyä pelaajaa uran alkumetreistä asti ja vaihtaa suosikkijoukkuetta hänen mukaansa. Todella usein ihmiset kannattavat joukkueita, joilla menee hyvin. Toki myös oman kotikaupungin joukkue on monelle itsestäänselvä valintaperuste. Mitä NHL:ään tulee, suurin osa suomalaisista asuu toki tuhansien kilometrien päässä Pohjois-Amerikasta.

Joukkueita on helppo seurata

Nykyään lempijoukkuetta on helppo kannattaa, vaikka se pelaisikin pelinsä Atlantin toisella puolella. Pelejä saa seurattua netistä ja maksukanavilta kokonaisuudessaan, ja pelien jälkeen klippejä parhaista paloista löytyy sieltä täältä. Lisäksi joukkueestaan voi lukea niin nettiartikkeleista, keskustelupalstoilta kuin sanoma- ja aikakauslehdistäkin.

Sosiaalinen media on arkea myös NHL-joukkueille. Somekanavat ovat täynnä loistavaa sisältöä, jota joukkueet tekevät eri alustoille. Joukkueet ovat pääsääntöisesti erittäin aktiivisia sosiaalisessa mediassa, ja mikäs sen parempi fanittamisen näkökulmasta. Kiitos Facebookin, Twitterin, Instagramin ja muiden kanavien, fanit pääsevät seuraamaan suosikkijoukkuettaan ja sen pelaajia aivan uudella tavalla.

Fanituotteilla fiilistä

Moni suomalainen NHL-fani kannattaa suosikkijoukkuettaan sohvalta tai sporttibaarista käsin. Tunnelmaan pääsemisessä auttavat fanituotteet, joita on tarjolla laidasta laitaan. Voit löytää suosikkisi esimerkiksi Supporters Place -verkkokaupasta. Koristaako päätäsi Pittsburghin pingviini vai puetko mieluummin Boston Bruinsin pelipaidan?